Paksoi Kanton
Brassica rapa subsp. Chinensis
Description
Paksoi Kanton kan men roerbakken, heel kort in kokend water blancheren of stoven. Kan als wokgroente met zeer veel ingrediënten worden bereid; gestoofd blad wordt gebruikt als vulling voor loempia’s en de kern van de paksoi als rauwkost.
Zaaien vanaf half juli tot eind augustus in de vollegrond in regels en in de regel uitdunnen.
Niet verplanten ! Bij te vroege uitzaai en verplanten vormen zich gemakkelijk zaadstengels.
Kenmerken
- Algemene naam : Pak choi Canton
- Categorie : groente
- Tijd om te zaaien : mi-juillet à fin août
- Oogsttijd : après 120 jours
Expédition & livraison
Hoe werkt de levering?
- Zodra u bestelt worden uw planten geselecteerd
- Elke bestelling wordt individueel verwerkt.
- De planten worden verpakt, gestekt en geëtiketteerd.
- De verpakking is zorgvuldig uitgevoerd om problemen te voorkomen.
- De pakjes zijn klaar om verzonden te worden.
Onze leveringsmethoden
Wij verzenden onze planten in heel Europa (behalve in overzee en eilanden).
Klantenbeoordelingen